Over ons

Heeft u weinig tijd en kennis om klanten online te bereiken? Incasso Advies Nederland brengt particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een incasso expert of deurwaarder op eenvoudige wijze in contact met een specialist. De aanvrager ontvangt gratis 6 offertes van geselecteerde professionals in zijn of haar regio.

Voor bedrijven

Incasso Advies Nederland is de specialist in de werving van nieuwe klanten in de incassobranche. Ondernemers zien hun bedrijf en klantenbestand groeien met nieuwe opdrachten die ze via de website ontvangen.

Kwaliteit is belangrijk

De kwaliteit van de incassobureaus en de aanvragen zijn belangrijk voor Incasso Advies Nederland. Alle incassobureaus worden gecontroleerd op basis van de KvK-nummers en wij nemen altijd contact op met de ondernemers.

Volledige controle over de aanvragen

Onze software analyseert iedere aanvraag die binnenkort en stuurt deze direct naar het best passende incassobureau. Een regio uitbreiden of verkleinen, het aantal offerte aanvragen verhogen of juist verlagen. Incassobureaus die zich aansluiten bij Incasso Advies Nederland bepalen zelf waar, wanneer, en hoeveel aanvragen er worden ontvangen. U kunt zelf inloggen in het dashboard om daar de aanvragen in te zien.

Klanten beoordelen ons met een 9.3

"Ik heb geen tijd om op mijn gemak een incassobureau uit te zoeken, daarom hebben wij gebruik gemaakt van IncassoAdviesNederland.nl. Ideaal! De bureaus zijn gecheckt en kan op basis van de vrijblijvende offertes op afstand een snelle en goede keuze maken."
Patrick van de Heuvel